• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Roeien voor het goede doel

๐ƒ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐๐ข๐ ๐ž๐ง: ๐ณ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ซ๐ž๐ฅ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ ๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ง๐ค๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ ๐จ๐ž๐ ๐๐จ๐ž๐ฅ

Team Nijhuis Group bedankt al haar relaties voor de prettige samenwerking in dit jaar. Traditiegetrouw doneren wij de waarde van relatiegeschenken aan een goed doel als dank voor die samenwerking. Dit jaar zetten wij deze waarde in voorย Stichting ALS Nederland.

Samen metย CrossFit Winterswijkย gaan wij op 16 & 17 december 24 uur lang voor deze stichting roeien. De ziekte is nog onbegrepen. Het geld is daarom hard nodig voor onderzoek.

Wil je ook met ons roeien, wil je komen kijken en/of geld doneren? Kom ook in actie en meld je dan bij DoฤŸal ลžen of Thom Wes of doneer via https://lnkd.in/es8saDnf.

Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met onze relaties ook in 2024 voort te zetten. Samen โ€˜dran om mooie producten te maken en meer sociale waarde te creรซren.

Fijne feestdagen en op naar gezond 2024!

๐‘ท๐’‚๐’š ๐’Š๐’• ๐’‡๐’๐’“๐’˜๐’‚๐’“๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐‘ต๐’Š๐’‹๐’‰๐’–๐’Š๐’” ๐‘ฎ๐’“๐’๐’–๐’‘

Lees ook

Jubilarissen in het zonnetje zetten

Jubilarissen in het zonnetje zetten ๐‰๐ฎ๐›๐ข๐ฅ๐š๐ซ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ณ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ญ๐ฃ๐ž ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง: ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐ญ๐ž, ๐ ๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ! Dat doen..
6 november 2023 Lees verder

Samen eerlijk groeien als samenwerkingsbasis en nieuw leiderschap

๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐›๐š๐ฌ๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐–๐š๐ญ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐ž๐ง ๐ก๐จ๐ž ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญ?..
1 november 2023 Lees verder

Explosiebescherming voor Lithium-ion batterijen

Explosiebescherming voor Lithium-ion batterijen Verduurzamen. De knop moet om. Makkelijk gezegd. De uitvoering ervan is niet..
25 oktober 2023 Lees verder