• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

๐Ÿ› โœจ ๐“๐ž๐œ๐ก-๐’๐š๐ฏ๐ฏ๐ฒ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ฌ ๐š๐Ÿ ๐š๐š๐ง! โœจ๐Ÿ› 

We staan op een boeiend kruispunt van ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐๐ž ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ ๐จ๐ฆ ๐ฏ๐š๐ค๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐ฎ๐ข๐๐ž๐ซ ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ. ๐Ÿ’ช Het is de hoogste tijd om de jeugd te inspireren. Wat is een betere manier dan ze hands-on ervaring te laten opdoen?

Dit is waarom wij super enthousiast waren om deel te nemen aan deย Techniekdagย in Groenlo, op zaterdag 13 april! Het was een dag vol innovatie, plezier en leren voor iedereen – en we maken geen onderscheid; meiden, jongens en zelfs ouders; iedereen gaat een topdag hebben. ๐ŸŒŸ

Dit jaar hebben we alles uit de kast getrokken door het ๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐ค๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ฆ๐›๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ซ๐ž๐ง (๐ฌ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ญ๐ž๐ฅ)๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ซ๐ฌย te demonstreren in een mini-productielijn. Precies zoals wij dat doen voor de voedingsmiddelenindustrie. ๐Ÿญ

–>ย Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Check hier de after movie!

๐Ÿ“… Markeer de datum: Zaterdag 13 april
๐Ÿ“ Locatie: Groenlo
โฐ Tijd: Zie www.techniekdag.nl voor meer details

#maakindustrie#achterhoek#metaal#innovatie#ToekomstigeVakmensen#rubber#assemblage #Femme Tech

Lees ook

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis ๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’—๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’๐’‘๐’‚๐’‚๐’: 120 ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’†..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder

Innoveren: een (financiรซle) uitdaging voor het MKB

Innoveren: een (financiรซle) uitdaging voor het MKB ๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ๐ฌ ๐Œ๐Š๐-๐ฆ๐š๐š๐ค๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง, ๐๐š๐ง ๐ข๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐จ๐ฆ๐š๐ซ๐ฆ๐ž๐ง..
8 maart 2024 Lees verder