• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Ons team

Team Nijhuis Group is in ontwikkeling, groeit en zoekt altijd naar versterking. Het ons lukt tegen de stroom in om zonder veel moeite ons team te versterken.

Hoe wij dat doen?

De truc zit ‘m dus in het hebben van discipline en een duidelijke bestaansreden. Ook in het geven van autonomie en waardering. Succes komt immers niet in één dag. Wij zijn elke dag trouw aan onze kernwaarden en wij dragen allen actief bij aan onze “werkfamilieband”.

Daarbij hebben wij waardering voor elkaar en wij realiseren samen een gezonde werk-privébalans. Wij weten duidelijk wat wij willen neerzetten en dat een ieder daartoe op een zelfstandige wijze een belangrijke rol vervult. Samen staan wij hierdoor sterk. En gaat altijd alles goed bij ons? Nee, zeker niet! Wij zijn steeds lerende. Maar juist als er issues op te lossen zijn, dan komt onze ware constructieve aard naar boven.

Medewerkers aan het woord

Het leukste dat je kunt worden is de 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳. Iets doen wat je goed kunt, wat je leuk vindt om te doen en wat ertoe doet. Binnen ons bedrijf kijken wij per collega wat dit betekent, want iedereen is uniek. Hoe werkt dit? Een aantal van onze (oud)collega’s vertellen hierover.