• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Team Nijhuis Group

Team Nijhuis Group is in ontwikkeling, groeit en zoekt altijd naar versterking. Het lukt ons om tegen de stroom in zonder veel moeite het team te vergroten.

Hoe wij dat doen?

De truc zit ‘m dus in het hebben van discipline en een duidelijke bestaansreden. Ook in het geven van autonomie en waardering. Succes komt immers niet in één dag. Wij zijn elke dag trouw aan onze kernwaarden en wij dragen allen actief bij aan onze “werkfamilieband”.

Daarbij hebben wij waardering voor elkaar en wij realiseren samen een gezonde werk-privébalans. Wij weten duidelijk wat wij willen neerzetten en dat een ieder daartoe op een zelfstandige wijze een belangrijke rol vervult. Samen staan wij hierdoor sterk. En gaat altijd alles goed bij ons? Nee, zeker niet! Wij zijn steeds lerende. Maar juist als er issues op te lossen zijn, dan komt onze ware constructieve aard naar boven.

Medewerkers aan het woord

Een aantal van onze collega’s vertellen over werken bij de Nijhuis Group. Ontdek waarom zij dus graag bij ons werken.

Lars: medewerker constructie/bankwerker, lasser en draaier

“De werksfeer is prettig en er zijn fijne collega’s om mee te werken. De werkzaamheden zijn afwisselend en er is genoeg ruimte om nieuwe dingen te leren en opleidingen te volgen. Zo ben ik als draaier begonnen en intussen heb ik de nodige lasdiploma’s op zak.”

Maikel: medewerker R&D specialisme mechatronica

“Vanuit de directie is een innovatieve toekomstvisie en zij gaat de uitdaging voor continu verbetering aan. Er is oog voor sfeer en de menselijke factor binnen het bedrijf. Tevens is volop mogelijkheid tot zelfontwikkeling en groei door middel van scholing en het delen van ervaring met anderen.”

Joel: allround constructiemedewerker, lasser en werkvoorbereider

“Binnen ons bedrijf word je gehoord en er wordt wat mee gedaan. Ook wordt veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Allen worden betrokken om het bedrijf naar een hoger plan te trekken. De collegialiteit is goed, er wordt hard gewerkt én gelachen. Je merkt dat iedereen een hart voor de zaak heeft.”