• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Eerlijk samen groeien

Eerlijk samen groeien. Dat is ons motto, gebaseerd op onze kernwaarden. Wij groeien samen eerlijk door het werken aan een cultuur en bedrijfsvoering waarin wij lichamelijk en geestelijk veilig zijn. Ook waarin onze algehele mentale en fysieke gezondheid prioriteit heeft. Hierdoor hebben wij een juiste basis om actief te kunnen werken aan onze groei mindset. Op deze wijze bouwen wij samen aan een stabiele productieve en duurzame organisatie die weerbaar en wendbaar is voor de toekomst.

Inclusiviteit en diversiteit

Wij hechten belang aan inclusiviteit en diversiteit. Zo zijn hebben wij collega’s van alle leeftijden. Circa 40 procent van ons team is vrouw en dit is uniek voor de maakindustrie. Zeker een op de vier collega’s heeft een andere afkomst dan de Nederlandse. Dit is voor de regio Achterhoek al helemaal bijzonder. Ook werken collega’s met een afstand tot de maatschappij volwaardig met ons mee. De reden waarom dit zo goed werkt, is omdat wij omarmen dat wij allen uniek zijn en meetellen. Verschillen worden juist als interessant ervaren en door de dialoog met elkaar aan te gaan leren wij hiermee op een constructieve wijze omgaan.

Wij zijn altijd in ontwikkeling en zoeken continu naar versterking van ons team, uitbreiding van ons leveranciers- en klantenbestand en aansluiting bij allerlei brancheorganisaties, overheden en scholen.

Het is ook mogelijk om ons via verschillende Social Media kanalen te volgen. Zo blijft u op de hoogte van onze ontwikkelingen en mist u niets!

Nijhuis Group.

Your solution for productivity.

Kernwaarden

De kernwaarden van de Nijhuis Group zijn samen te vatten als ‘Eerlijk Samen Groeien’. Zij zijn door onze collega’s ook zelf bepaald. Deze waarden dragen eraan bij, dat wij groeien. 

Benieuwd hoe het ons lukt om tegen de stroom in zonder veel moeite ons team te laten groeien en te versterken? Maak kennis met ons team en onze kernwaarden.

Vacatures

Wil jij ons team ook komen versterken? Neem dan contact met ons op of kijk of er een interessante vacature openstaat.

Machinepark

Zonder productiehal en gereedschappen geen producten. Wil je weten welke bewerkingen wij in huis hebben?  

Duurzaamheid

Ons bedrijf heeft een lange termijnvisie. Niet alleen streven wij naar langdurige relaties. Ook geven wij invulling aan productduurzaamheid, recycling en verduurzaming van het pand en de productie.

Historie

De Nijhuis Group kent een rijke historie die stamt uit 1845 en 1904! Lees verder hoe deze bedrijven zich door de jaren heen staande hebben gehouden en een toonaangevend maakbedrijf zijn geworden.

Samenwerken met de Nijhuis Group

Nijhuis Group kent vele samenwerkingen met belangenorganisaties en scholen. Denk hierbij aan:

Logo-metaalunie
Logo-AT-Opleidingen
Logo-SBB
Logo-OWIN
Logo-RCT-Achterhoek