• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Over ons

Eerlijk samen groeien. Dat is ons motto, gebaseerd op onze kernwaarden. Wij groeien samen eerlijk door het werken aan een veilige cultuur en bedrijfsvoering. Ook waarin onze algehele mentale en fysieke gezondheid prioriteit heeft. Hierdoor hebben wij een juiste basis om actief te kunnen werken aan onze groei mindset. Op deze wijze bouwen wij samen aan een stabiele productieve en duurzame organisatie die weerbaar en wendbaar is voor de toekomst.

Inclusiviteit en diversiteit

Wij hechten belang aan inclusiviteit en diversiteit.

Zo hebben wij collega’s van alle leeftijden. Circa een op de drie collega’s is vrouw en dit is uniek voor de maakindustrie. Ook werken collega’s met een afstand tot de maatschappij volwaardig met ons mee.

De reden waarom dit zo goed werkt, is omdat wij omarmen dat wij allen uniek zijn en meetellen. Verschillen worden juist als interessant ervaren en door de dialoog met elkaar aan te gaan leren wij hiermee op een constructieve wijze omgaan.


Kernwaarden

De kernwaarden van de Nijhuis Group zijn samen te vatten als ‘Eerlijk Samen Groeien’. Zij zijn door onze collega’s ook zelf bepaald. Deze waarden dragen eraan bij, dat wij groeien. 

Ons team

Benieuwd hoe het ons lukt om tegen de stroom in zonder veel moeite ons team te laten groeien en te versterken? Maak kennis met ons team en onze kernwaarden.

Machinepark

Zonder productiehal en gereedschappen geen producten. Wil je weten welke bewerkingen wij in huis hebben?  

Duurzaamheid

Ons bedrijf heeft een lange termijnvisie. Niet alleen streven wij naar langdurige relaties. Ook geven wij invulling aan productduurzaamheid, recycling en verduurzaming van het pand en de productie.

Historie

De Nijhuis Group kent een rijke historie die stamt uit 1845 en 1904! Lees verder hoe deze bedrijven zich door de jaren heen staande hebben gehouden en een toonaangevend maakbedrijf zijn geworden.

Samenwerkingsverbanden

Nijhuis Group kent vele samenwerkingen met belangenorganisaties en scholen. Zo blijven wij altijd bij de tijd en in contact met onze omgeving!