• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

𝑽𝒂𝒏𝒅𝒂𝒂𝒈 𝒗𝒊𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒘𝒊𝒋 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋𝒛𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒎𝒊𝒋𝒍𝒑𝒂𝒂𝒍: 120 𝒋𝒂𝒂𝒓 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑 𝒎𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕 𝒗𝒂𝒏 𝑮.𝑱. 𝑵𝒊𝒋𝒉𝒖𝒊𝒔 𝒆𝒏 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒎𝒂𝒄𝒉𝒊𝒏𝒆𝒇𝒂𝒃𝒓𝒊𝒆𝒌.

Hoe bijzonder is het dat het ondernemerschap van één techneut heeft geleid tot de oprichting van drie bedrijven die een onuitwisbare stempel op het wereldtoneel hebben gedrukt: Pentair (voorheen Nijhuis Pompen), Nijhuis Industries (voorheen Nijhuis Water), en Marel (voorheen Nijhuis Slachttechnieken). Deze bedrijven zijn voortgekomen uit de start van een vlijtige man met een passie voor het verbeteren van machineoplossingen, die is opgevolgd door zijn (klein)kinderen.

Dit jubileum is een mooi moment om te reflecteren op de – vaak hobbelige – weg die deze ondernemers en hun medewerkers hebben afgelegd, de relaties en betrouwbaarheid die ze hebben opgebouwd en de impact die ze hebben gemaakt. Het is een bewijs van de blijvende erfenis van familiebedrijven en hun unieke vermogen om door generaties heen voor echte verandering te zorgen.

Ook al zijn deze bedrijven niet meer in handen van onze familie; wij werken dagelijks met ze samen. En het leuke is dat wij vanuit de genen en de kennis en kunde van de familie tot op dag van vandaag ook ons inkomen te danken hebben aan de ene startende techneut met zijn zoons.

𝘖𝘱𝘢 𝘩𝘢𝘥 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘪𝘨𝘦𝘯𝘴 𝘪𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘰𝘯𝘴𝘫𝘦 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘯𝘬𝘦𝘯, 𝘥𝘢𝘵 𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘪𝘴𝘫𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘵𝘴𝘱𝘰𝘳𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘶 𝘵𝘳𝘦𝘥𝘦𝘯 :).

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐬 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐮𝐢𝐭 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐭𝐨𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐧𝐮 𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐞𝐧 𝐠𝐞ï𝐧𝐧𝐨𝐯𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐨𝐠𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐡𝐚𝐝 𝐨𝐦 𝐳𝐢𝐜𝐡 𝐚𝐚𝐧 𝐭𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧.

🎉 Gefeliciteerd aan allen! Hartelijke groet, Herman en Carolien Nijhuis 🎉

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 🛠✨ 𝐓𝐞𝐜𝐡-𝐒𝐚𝐯𝐯𝐲 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧! ✨🛠 We staan op..
11 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder

Innoveren: een (financiële) uitdaging voor het MKB

Innoveren: een (financiële) uitdaging voor het MKB 𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐬 𝐌𝐊𝐁-𝐦𝐚𝐚𝐤𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐭𝐛𝐞𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧, 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐨𝐦𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧..
8 maart 2024 Lees verder