• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

๐ŸŒฟ๐ŸŒž Duurzaamheid in Actie bij Nijhuis Group! ๐ŸŒž๐ŸŒฟ

Dankzij de waardevolle subsidie van het EENergy project, gefinancierd door het EU-programma voor de interne markt, kunnen wij onze duurzaamheidsdoelen versneld realiseren. Deze steun helpt MKB’ers zoals wij om concrete stappen te zetten in energie-efficiรซntie. Dus, duurzaamheid in actie bij Nijhuis Group!

Met deze subsidie gaan wij onze eerste ๐ณ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ฉ๐š๐ง๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ž๐ง en onze ๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐ค๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ๐จ๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง, wat leidt tot een aanzienlijke energiebesparing. Voor ons betekent dit niet alleen een groenere toekomst, maar ook een directe impact op onze werkmaatschappijen.

We zijn dankbaar voor deze kans om met daadwerkelijke investeringen onze bedrijfsprocessen te verduurzamen. Deze ondersteuning maakt het verschil. Veel subsidies dekken immers alleen kosten voor het inhuren van een specialist om te analyseren wat er gedaan moet worden. Als je weet wat er gedaan moet worden, schort het vaak aan de nodige middelen om versneld de duurzaamheidsslag te maken.

๐Ÿ”Š Oproep aan alle MKB-bedrijven: Maak gebruik van beschikbare subsidies! Het loont echt om te investeren in duurzaamheid. Met de juiste middelen kun je een enorme stap vooruit zetten.

Meer weten? Check: EENergy Project

#Duurzaamheid #EnergieEfficiรซntie #Subsidie #NijhuisGroup #GroeneToekomst #Dankbaarheid #MKB #OproepTotActie

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 ๐Ÿ› โœจ ๐“๐ž๐œ๐ก-๐’๐š๐ฏ๐ฏ๐ฒ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ฌ ๐š๐Ÿ ๐š๐š๐ง! โœจ๐Ÿ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis ๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’—๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’๐’‘๐’‚๐’‚๐’: 120 ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’†..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder