• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Podcast: anders ondernemen

Je leest en hoort er veel over. Anders ondernemen. Maar hoe onderneem je anders in een MKB-bedrijf? Hoe geef je praktisch handen en voeten aan 𝘒𝘣𝘢𝘯π˜₯𝘒𝘯𝘡 𝘭𝘦𝘒π˜₯𝘦𝘳𝘴𝘩π˜ͺ𝘱, verbindend leiderschap en/of inclusief leiderschap?

Tijdens onze wandeling langs het Hilgelomeer hebben Jurgen RutgersMartin Stor en ik hier uitgebreid over gesproken. De essentie is dat je als leider een lange termijnvisie moet hebben en dienend bent aan je team. Dat je alle teamleden ook echt ziet en bouwt aan onderling vertrouwen. En dat je samen dagelijks werkt aan vooruitgang en verbetering, want progressie geeft energie.

Het kost het nodige geduld en doorzettingsvermogen, maar de voldoening is het meer dan waard als je ziet dat jouw team het bedrijf draagt.

Lees ook

Duurzaamheid in actie bij Nijhuis Group

🌿🌞 Duurzaamheid in Actie bij Nijhuis Group! 🌞🌿 Dankzij de waardevolle subsidie van het EENergy project,..
8 juli 2024 Lees verder

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 πŸ› βœ¨ π“πžπœπ‘-π’πšπ―π―π² 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧! βœ¨πŸ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis π‘½π’‚π’π’…π’‚π’‚π’ˆ π’—π’Šπ’†π’“π’†π’ π’˜π’Šπ’‹ 𝒆𝒆𝒏 π’ƒπ’Šπ’‹π’›π’π’π’…π’†π’“π’† π’Žπ’Šπ’‹π’π’‘π’‚π’‚π’: 120 𝒋𝒂𝒂𝒓 π’π’π’…π’†π’“π’π’†π’Žπ’†π’“π’”π’„π’‰π’‚π’‘ π’Žπ’†π’• 𝒅𝒆..
5 april 2024 Lees verder