• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group & Zwarte Cross 2023

๐“๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค ๐ค๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ๐ญ ๐™๐ฐ๐š๐ซ๐ญ๐ž ๐‚๐ซ๐จ๐ฌ๐ฌ ๐ซ๐จ๐ณ๐ž!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1690018589610.jpg

Team Nijhuis Group en SmartHub Achterhoek laat kinderen drie dagen lang kennismaken met allerlei technieken in de Achterhoekse Techniektent. Want de techniek maakt de Zwartecross ๐Ÿ’ชโœ…!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is download.jpg

Het weekend was het รฉรฉn groot technisch feest op het Blagenparadijs!

๐ŸŽ‰ Samen met geweldige vrijwilligers hebben we de jongste festivalgangers laten kennismaken met de spannende wereld van techniek.

๐Ÿ”ง Van metselen tot 3D-printen, van lasercutten tot het Elektra Dokter Bibber spel, er was voor ieder wat wils! De kinderen staken enthousiast hun handen uit de mouwen en ontdekten de magie van technologie op een speelse en educatieve manier.

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ”ฌ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ”ฌ Het was geweldig om zoveel stralende gezichten te zien en te merken hoe nieuwsgierig en creatief ze waren. We hopen dat we ze hebben kunnen inspireren.

๐Ÿ™Œ Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Techniektent. Samen hebben we een onvergetelijke ervaring gecreรซerd voor deze jonge avonturiers!

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 ๐Ÿ› โœจ ๐“๐ž๐œ๐ก-๐’๐š๐ฏ๐ฏ๐ฒ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ฌ ๐š๐Ÿ ๐š๐š๐ง! โœจ๐Ÿ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis ๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’—๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’๐’‘๐’‚๐’‚๐’: 120 ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’†..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder