• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group participeert in SmartHub Achterhoek

Nijhuis Group participeert in SmartHub Achterhoek. De Achterhoek op de kaart zetten als dΓ© stage- en afstudeerregio van NL. Daar werkt Nijhuis Group graag aan mee. SmartHub Achterhoek is de perfecte plek waar honderden werkgevers zich verzamelen om jong talent goed begeleiden en van betekenis laten zijn!

Goede (jonge) vakmensen scholen en houden binnen de regio is een van de oplossingen om de vergrijzing tegen te gaan. En zeg nou zelf, iedereen moet toch in onze geluksregio willen wonen en werken?

Wij hebben en zoeken in ieder geval heel regelmatig stagairs, zodat wij bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd. Gelijktijdig ontwikkelen wij ons continu, want wij krijgen een hoop frisse input. Win-win voor de toekomst.

#nijhuisgroup #stage #talent #hetbegintbijdebasis #verjonging #vergrijzing #ontwikkelen #groeien #groeimindset Toin de Ruiter #innovatie #geluksregio #achterhoek

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 πŸ› βœ¨ π“πžπœπ‘-π’πšπ―π―π² 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧! βœ¨πŸ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis π‘½π’‚π’π’…π’‚π’‚π’ˆ π’—π’Šπ’†π’“π’†π’ π’˜π’Šπ’‹ 𝒆𝒆𝒏 π’ƒπ’Šπ’‹π’›π’π’π’…π’†π’“π’† π’Žπ’Šπ’‹π’π’‘π’‚π’‚π’: 120 𝒋𝒂𝒂𝒓 π’π’π’…π’†π’“π’π’†π’Žπ’†π’“π’”π’„π’‰π’‚π’‘ π’Žπ’†π’• 𝒅𝒆..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder