• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group maakt oude machines SMART

Nijhuis Group maakt oude machines SMART. Dat is dé automatiserings- en digitaliseringsweg voor het MKB! Binnen Nijhuis Group werken wij hier continu aan met een jong R&D team.

Zo heeft Fabian van Kempen Sekèt (20) recent stage bij ons gelopen en wij delen graag zijn ervaring. Fabian: super bedankt!

De ervaringen van onze stagiair Fabian

Ik ben Fabian en zit in het laatste jaar van de opleiding smart-industrie op het Graafschap College. Mijn praktijkexamen heb ik bij de Nijhuis Group afgerond. Ik had het stokje van het bedrijfsproject – dat ik met twee andere collega-studenten had gedaan – overgenomen.

Doel van het stageonderzoek

Vanuit het bedrijf kreeg ik de vraag of ik één van hun oude machine met smart-technieken uit kon breiden. Het achterliggende doel is het bewaken en signaleren van het proces. Hiervoor heb ik een testopstelling gemaakt, die gegevens zoals temperatuur, druk en procesgegevens kan uitlezen.

De resultaten en ervaringen

Mijn stagetijd is zeer leerzaam geweest en ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen. Het project heb ik als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens de aanvang goed erover is afgestemd. Zo zijn wij met een duidelijk projectbriefing gestart en ben ik continu begeleid.

De ondersteuning kreeg ik niet alleen van een collega op de werkvloer, die ook een smart industry achtergrond heeft. Ook vanuit het management en de directie werd het belang van mijn stage onderkend. Ik kon het project zelfstandig met het team op de werkvloer vormen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel dat ik ook echt bij het team hoorde. De inhoud van het project sloot goed aan op mijn kennis en kunde en op mijn eisen en wensen. Daarnaast heb ik mij kunnen uitdagen op vakgebieden zoals mechatronisch en werktuigbouw.

Kortom, deze stage was heel top en gaf een goede motivatie-boost om te doen wat ik leuk vind!

Alle collega’s van Nijhuis Group bedankt voor deze fijne tijd!

#management#team#industrie#stage#project#motivatie#innovatie#kennisdelen#dejeugdheeftdetoekomst#smartindustry#continuverbeteren#arbeidsmarktcommunicatie#stageplaatsSmartHub AchterhoekJens BeekmanCIVONKoninklijke MetaalunieVNO-NCW MiddenVrouwen in de techniekNVR TRA (Technische Rubber Artikelen)

Lees ook

Roeien voor het goede doel

Roeien voor het goede doel 𝐃𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧𝐢𝐠𝐯𝐮𝐥𝐝𝐢𝐠𝐞𝐧: 𝐳𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐞𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐧𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧..
5 december 2023 Lees verder

Jubilarissen in het zonnetje zetten

Jubilarissen in het zonnetje zetten 𝐉𝐮𝐛𝐢𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐨𝐧𝐧𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧: 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐭𝐞, 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠! Dat doen..
6 november 2023 Lees verder

Samen eerlijk groeien als samenwerkingsbasis en nieuw leiderschap

𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐚𝐬𝐢𝐬 𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐖𝐚𝐭 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐭?..
1 november 2023 Lees verder