• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Jubilarissen in het zonnetje zetten

๐‰๐ฎ๐›๐ข๐ฅ๐š๐ซ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ณ๐จ๐ง๐ง๐ž๐ญ๐ฃ๐ž ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง: ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐ญ๐ž, ๐ ๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ !

Dat doen wij dan ook graag. Want hoe tof is het, dat je opnieuw drie collegaโ€™s in de spotlights kunt zetten omdat zij respectievelijk 10 ๐˜ฆ๐˜ฏ 5 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ?


๐’๐ญ๐ž๐Ÿ๐š๐ง spant de kroon met 10 jaren bij ons bedrijf. Hij heeft een heel mooie doorgroei in deze jaren gemaakt. Hij begon โ€˜gewoonโ€™ bij ons in de productie. Intussen stuurt hij de hele rubberproductie als teamleider aan! Deze samenwerking is goud waard, want daarmee hebben wij zoveel ervaring en kennis in huis dat je ook echt zaken kunt loslaten als bedrijfseigenaar. Heel fijn!


๐’๐š๐ข๐๐จ is 5 jaar geleden bij ons rubberteam gekomen. Door met ons (te) gekke clubje samen te werken heeft hij zijn Nederlands enorm verbetert. Tevens trakteert hij ons regelmatig op de lekkerste Jezidi-lekkernijen. Hij weet verder precies hoe de (planning van de) assemblage van onze producten loopt en helpt zo Stefan om alle orders goed en tijdig de deur uit te krijgen. Dikke duim voor deze collega!

๐‰๐ฎ๐ซ๐ ๐ž๐ง kwam 5 jaar geleden bij ons metaalteam. Hij is van vele markten thuis en heeft dus ook al heel veel verschillende dingen binnen ons bedrijf gedaan. Van magazijn en logistiektaken, het maken van metaalconstructies tot assemblagewerk. Hij zet zich altijd in om het bedrijf verder te helpen. Zo leert hij nu op de locatie van een klant hoe deze machines moeten worden gebouwd, zodat wij deze daarna in huis kunnen gaan maken. Dat is toch top?


Elke collega heeft zijn eigen verhaal en loopbaan. Allen zijn ze harde werkers en kanjers die ons bedrijf maken en vooruit helpen. ๐๐ž๐๐š๐ง๐ค๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐ข๐ง๐ณ๐ž๐ญ!

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 ๐Ÿ› โœจ ๐“๐ž๐œ๐ก-๐’๐š๐ฏ๐ฏ๐ฒ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ฌ ๐š๐Ÿ ๐š๐š๐ง! โœจ๐Ÿ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis ๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’—๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’Š๐’‹ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’๐’‘๐’‚๐’‚๐’: 120 ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’†..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder