• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Erkenning Toffe Peer 2021

Hoe leuk! Te horen krijgen dat je een Erkenning Toffe Peer 2021 krijgt, omdat je als ondernemer maatschappelijk betrokken bent. Terwijl wij vinden dat dit de norm zou moeten zijn. Supermooi dat mijn én de inzet van mijn team wordt gezien door onze omgeving. Nijhuis Group bedankt Het Vrijwilligerspunt Winterswijkse Uitdaging voor het toekennen van deze prijs.

Ik mocht ook nog eens € 500 weggeven. Mijn gekozen goede doel is het Technieklokaal Skills. Zij geven techniekles aan kinderen. Door techniek al op jonge leeftijd onder de aandacht te brengen ontstaat ook een ‘jeugdliefde voor techniek’. En voor meiden is dit ook hét moment om ermee in aanraking te komen en te ervaren dat dit net zo goed een weg voor hen kan zijn als voor jongens.

Door te investeren in techniek blijft ook innovatie ontstaan. Vanuit innovatie moeten slimme dingen voor de toekomst worden bedacht, die kunnen bijdragen aan het opvangen van de uitstroom door gepensioneerden: aanwas van nieuwe techneuten én automatiseren dat wij met minder mensen meer kunnen doen. Op de lange termijn een win-win voor ons allen!

Mede door Corona zijn de gelden van het Technieklokaal enorm teruggelopen. Zo is een aantal sponsors failliet gegaan, een aantal geeft minder dan normaal of sommigen geven helemaal niet meer. Door het inzetten van een Winterswijks noodfonds is Skills toch nog draaiende gehouden. Dit kon mijns inziens niet de bedoeling zijn. Vandaar dat ik naast de check ook een verdubbelaar heb ingezet van nog eens € 500.

Via deze weg wil ik dan ook graag een oproep doen dit voorbeeld te doen volgen. Helpt u ook mee om er een fantastisch #butterflyeffect van te maken? Dan laten wij zien hoe krachtig onze gemeente is door de handen ineen te slaan. Neem contact op met info@winterswijkseuitdaging.nl en zij regelen het verder!

Lees ook:

https://rtvslingeland.nl/index.php/2022/02/18/toffe-peer-voor-carolien-nijhuis/

https://www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl/nieuws/maatschappij/403228/carolien-nijhuis-ontvangt-de-toffe-peer-van-winterswijkse-uitda

Met dank aan:
Mark Van Dam
Elvira Schepers
Marijt Helmink
Lisanne Halleriet
Robert-Jan Van Diest
Thijs van Beem
Peter ten Hagen
Jan Bent
Frank Kremer
Hans Huls
Harrie Garritsen
Wendy Wiggers
Henk Kip

Lees ook

Roeien voor het goede doel

Roeien voor het goede doel 𝐃𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧𝐢𝐠𝐯𝐮𝐥𝐝𝐢𝐠𝐞𝐧: 𝐳𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐞𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐧𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧..
5 december 2023 Lees verder

Jubilarissen in het zonnetje zetten

Jubilarissen in het zonnetje zetten 𝐉𝐮𝐛𝐢𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐨𝐧𝐧𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧: 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐭𝐞, 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠! Dat doen..
6 november 2023 Lees verder

Samen eerlijk groeien als samenwerkingsbasis en nieuw leiderschap

𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐚𝐬𝐢𝐬 𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐖𝐚𝐭 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐭?..
1 november 2023 Lees verder