• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Erkenning Toffe Peer 2021

Hoe leuk! Te horen krijgen dat je een Erkenning Toffe Peer 2021 krijgt, omdat je als ondernemer maatschappelijk betrokken bent. Terwijl wij vinden dat dit de norm zou moeten zijn. Supermooi dat mijn én de inzet van mijn team wordt gezien door onze omgeving. Nijhuis Group bedankt Het Vrijwilligerspunt Winterswijkse Uitdaging voor het toekennen van deze prijs.

Ik mocht ook nog eens € 500 weggeven. Mijn gekozen goede doel is het Technieklokaal Skills. Zij geven techniekles aan kinderen. Door techniek al op jonge leeftijd onder de aandacht te brengen ontstaat ook een ‘jeugdliefde voor techniek’. En voor meiden is dit ook hét moment om ermee in aanraking te komen en te ervaren dat dit net zo goed een weg voor hen kan zijn als voor jongens.

Door te investeren in techniek blijft ook innovatie ontstaan. Vanuit innovatie moeten slimme dingen voor de toekomst worden bedacht, die kunnen bijdragen aan het opvangen van de uitstroom door gepensioneerden: aanwas van nieuwe techneuten én automatiseren dat wij met minder mensen meer kunnen doen. Op de lange termijn een win-win voor ons allen!

Mede door Corona zijn de gelden van het Technieklokaal enorm teruggelopen. Zo is een aantal sponsors failliet gegaan, een aantal geeft minder dan normaal of sommigen geven helemaal niet meer. Door het inzetten van een Winterswijks noodfonds is Skills toch nog draaiende gehouden. Dit kon mijns inziens niet de bedoeling zijn. Vandaar dat ik naast de check ook een verdubbelaar heb ingezet van nog eens € 500.

Via deze weg wil ik dan ook graag een oproep doen dit voorbeeld te doen volgen. Helpt u ook mee om er een fantastisch #butterflyeffect van te maken? Dan laten wij zien hoe krachtig onze gemeente is door de handen ineen te slaan. Neem contact op met info@winterswijkseuitdaging.nl en zij regelen het verder!

Lees ook:

https://rtvslingeland.nl/index.php/2022/02/18/toffe-peer-voor-carolien-nijhuis/

https://www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl/nieuws/maatschappij/403228/carolien-nijhuis-ontvangt-de-toffe-peer-van-winterswijkse-uitda

Met dank aan:
Mark Van Dam
Elvira Schepers
Marijt Helmink
Lisanne Halleriet
Robert-Jan Van Diest
Thijs van Beem
Peter ten Hagen
Jan Bent
Frank Kremer
Hans Huls
Harrie Garritsen
Wendy Wiggers
Henk Kip

Lees ook

Duurzaamheid in actie bij Nijhuis Group

🌿🌞 Duurzaamheid in Actie bij Nijhuis Group! 🌞🌿 Dankzij de waardevolle subsidie van het EENergy project,..
8 juli 2024 Lees verder

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 🛠✨ 𝐓𝐞𝐜𝐡-𝐒𝐚𝐯𝐯𝐲 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧! ✨🛠 We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis 𝑽𝒂𝒏𝒅𝒂𝒂𝒈 𝒗𝒊𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒘𝒊𝒋 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋𝒛𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒎𝒊𝒋𝒍𝒑𝒂𝒂𝒍: 120 𝒋𝒂𝒂𝒓 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑 𝒎𝒆𝒕 𝒅𝒆..
5 april 2024 Lees verder