• Productive
  • Quality
  • Sustainable
  • Collaborate

Sibelco Europe

Naar alle waarschijnlijkheid is Sibelco Europe de oudste klant binnen de Nijhuis Group. Al sinds de jaren 30 ondersteunen wij de technische dienst van Sibelco Europe met technische vraagstukken. Zo kunnen zij hun productieproces optimaal laten verlopen. Wij ondersteunen door bijvoorbeeld op maat gemaakte machineaanpassingen en reparaties te doen. Ook vervangen wij van (delen van) machines en wij bedenken samen oplossingen voor allerhande technische vraagstukken.

Sibelco Eurole

Transportsystemen

Andere technische vraagstukken die in het verleden samen met Sibelco Europe zijn ontwikkeld, zijn transportsystemen in de vorm van airslides en loswoelelementen. Deze systemen vervoeren het te bewerken en gereed product (poeders) naar de diverse molens en naar de laadloods voor de bulkwagens.

Veiligheidshekwerken

Recent is de vestiging Winterswijk voorzien van meterslange op maat gemaakte RVS veiligheidshekwerken en relingen. Zo is het voor publiek van de Steengroeve duidelijk waar gelopen mag worden en waar je mag staan om bijvoorbeeld van het immens mooie uitzicht te genieten.

Site Manager Sibelco Winterswijk

Gerard ten Dolle

De veiligheidshekwerken zien er strak uit en de vakmensen zijn tijdens het proces enorm betrokken. Het hele proces wordt volledig ontzorgd. Top gedaan!

Allround constructiemedewerker en lasser

Marco Wiggemans

Het van A tot Z samen bedenken, inmeten, maken en plaatsen laat goed zien wat wij als vakmensen kunnen. Je kunt je ei erin kwijt en een mooi resultaat geeft voldoening.