• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Sibelco Europe

Sibelco Europe is een internationaal actief bedrijf op het gebied van materiaaloplossingen. Zij gebruiken natuurlijke grondstoffen om oplossingen voor de samenleving te bieden en te werken volgens het ‘cradle-to-cradle’-principe. Elke dag worden de materialen ingezet als onmisbare onderdelen voor de vooruitgang van de maatschappij – van drinkwaterzuivering tot zonnetechnologie.

Duurzaamheid en langetermijnrelaties

Duurzame ontwikkeling en verantwoord ondernemen zijn net als bij ons onderdeel van de kernwaarden van Sibelco. Zij beheren hun bedrijfsactiviteiten en middelen proactief om een gunstige en duurzame toekomst te waarborgen voor medewerkers, klanten, leden van de gemeenschappen waarin zij actief zijn.

En dat zij woord bij daad voegen is een feit. Naar alle waarschijnlijkheid is Sibelco de oudste klant binnen de Nijhuis Group. Al sinds de jaren ’30(!) ondersteunen wij de technische dienst van Sibelco rondom allerlei technische vraagstukken. Hierdoor kan zij haar productieproces optimaal laten verlopen. Wij ondersteunen door bijvoorbeeld op maat gemaakte machineaanpassingen en reparaties te doen. Ook vervangen wij (delen van) machines en bedenken wij samen oplossingen voor allerhande technische vraagstukken.

Sibelco Eurole

Transportsystemen

Naast een ondersteunende rol hebben wij ook een innoverende rol in procesoptimalisatie. Zo zijn samen met Sibelco transportsystemen in de vorm van airslides en loswoelelementen ontwikkeld. Deze systemen vervoeren het te bewerken en gereed product (poeders) naar de diverse molens en naar de laadloods voor de bulkwagens. Een mooi voorbeeld van hoe wij bedrijven kunnen ondersteunen in hoe zij continu hun processen kunnen verbeteren.

Veiligheidshekwerken

Daarnaast is recent is de vestiging Winterswijk voorzien van meterslange op maat gemaakte RVS veiligheidshekwerken en relingen. Zo is het voor publiek van de Steengroeve duidelijk waar gelopen mag worden en waar je mag staan om bijvoorbeeld van het immens mooie uitzicht te genieten. Dit hekwerk is van A tot Z samen uitgedacht, door ons getekend, gemaakt en geplaatst. Een heel uitdagende opdracht op een prachtige plek!

Site Manager Sibelco Winterswijk

Gerard ten Dolle

De veiligheidshekwerken zien er strak uit en de vakmensen zijn tijdens het proces enorm betrokken. Het hele proces wordt volledig ontzorgd. Top gedaan!

Allround constructiemedewerker en lasser

Marco Wiggemans

Het van A tot Z samen bedenken, inmeten, maken en plaatsen laat goed zien wat wij als vakmensen kunnen. Je kunt je ei erin kwijt en een mooi resultaat geeft voldoening.

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases