• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

De Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross

Primeur! Voor het eerst is er een Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross; want je kan niet jong genoeg beginnen!

Wij hebben ons tijdens de Zwartecross 2022 #OerendHard voor de #techniek in de #achterhoek gemaakt. De jeugd heeft de toekomst en wij hopen dus veel plezier rondom technische beroepen aan ze over te brengen. De #maakindustrie ROCKT :)!

Jouw toekomst in de MAAK. Wat een feest was dat! #zwartecross bedankt dat jullie onze Techniek Tent hebben omarmt. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Met honderden kinderen hebben wij de afgelopen dagen muurtjes gemetseld, magneetjes geassembleerd, 3D prints en lampjes gemaakt.

Spelenderwijs maken kinderen zo kennis met techniek, maken ze de meest fantastische dingen en hebben ze een geweldige tijd op de Zwarte Cross. En papa en mama natuurlijk ook 😉

Techteam bedankt dat wij samen met de voetjes in de modder ervoor zorgen dat de #techniek in de #achterhoek op de kaart staat. Mooi wark!

Met dank aan Warboel muziekprojecten Nijhuis Group Kremer Techniek SmartHub Achterhoek BINX Smartility CIVON 8RHK Vrouwen in de techniek Koninklijke Metaalunie VNO-NCW Midden MKB-Nederland Cobouw Bouwberichten #maakindustrie #maakhetverschil #maaktimpact #innovatie #toekomst #dejeugdheeftdetoekomst

Lees ook

Nijhuis Group jubilarissen

Nijhuis Group jubilarissen Vandaag hebben wij onze Nijhuis Group jubilarissen in het zonnetje gezet. Al 5..
7 juli 2022 Lees verder

Nijhuis Group maakt oude machines SMART

Nijhuis Group maakt oude machines SMART Nijhuis Group maakt oude machines SMART. Dat is dé automatiserings-..
14 juni 2022 Lees verder

Nijhuis Group neemt deel aan Achterhoeks Lentediner

Nijhuis Group neemt deel aan Achterhoeks Lentediner Achterhoeks Lentediner: speels, ontspannen en benaderbaar Artikel | 02-06-2022..
3 juni 2022 Lees verder