• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

De Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross

Primeur! Voor het eerst is er een Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross; want je kan niet jong genoeg beginnen!

Wij hebben ons tijdens de Zwartecross 2022 #OerendHard voor de #techniek in de #achterhoek gemaakt. De jeugd heeft de toekomst en wij hopen dus veel plezier rondom technische beroepen aan ze over te brengen. De #maakindustrie ROCKT :)!

Jouw toekomst in de MAAK. Wat een feest was dat! #zwartecross bedankt dat jullie onze Techniek Tent hebben omarmt. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Met honderden kinderen hebben wij de afgelopen dagen muurtjes gemetseld, magneetjes geassembleerd, 3D prints en lampjes gemaakt.

Spelenderwijs maken kinderen zo kennis met techniek, maken ze de meest fantastische dingen en hebben ze een geweldige tijd op de Zwarte Cross. En papa en mama natuurlijk ook πŸ˜‰

Techteam bedankt dat wij samen met de voetjes in de modder ervoor zorgen dat de #techniek in de #achterhoek op de kaart staat. Mooi wark!

Met dank aan Warboel muziekprojecten Nijhuis Group Kremer Techniek SmartHub Achterhoek BINX Smartility CIVON 8RHK Vrouwen in de techniek Koninklijke Metaalunie VNO-NCW Midden MKB-Nederland Cobouw Bouwberichten #maakindustrie #maakhetverschil #maaktimpact #innovatie #toekomst #dejeugdheeftdetoekomst

Lees ook

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024

Nijhuis Group op de Techniekdag 2024 πŸ› βœ¨ π“πžπœπ‘-π’πšπ―π―π² 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐟 𝐚𝐚𝐧! βœ¨πŸ›  We staan op..
11 april 2024 Lees verder

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis

120 Jaar Innovatie & Familiegeschiedenis π‘½π’‚π’π’…π’‚π’‚π’ˆ π’—π’Šπ’†π’“π’†π’ π’˜π’Šπ’‹ 𝒆𝒆𝒏 π’ƒπ’Šπ’‹π’›π’π’π’…π’†π’“π’† π’Žπ’Šπ’‹π’π’‘π’‚π’‚π’: 120 𝒋𝒂𝒂𝒓 π’π’π’…π’†π’“π’π’†π’Žπ’†π’“π’”π’„π’‰π’‚π’‘ π’Žπ’†π’• 𝒅𝒆..
5 april 2024 Lees verder

Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop! Op 27 maart vierden we de #DagvandeVeiligheid en bij Nijhuis Group maken we er gewoon..
5 april 2024 Lees verder