• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Winterwarm BV

Winterwarm wilde graag de cassettes van de laad- en lostoren voor de lasersnijder vervangen. Zij had de uitdaging om lokaal een partner te vinden om hen hierbij te helpen, want de originele leverancier uit Italië maakte deze cassettes niet meer. Een typische vraag van Winterwarm BV naar maatwerk machinebouw!

Maatwerk machineonderdeel

Winterwarm BV zocht naar maatwerk machinebouw. Ons werd de vraag gesteld of wij een machineonderdeel op maat konden namaken. Direct na binnenkomst van deze aanvraag is een bezoek bij Winterwarm ingepland om het bedrijf beter te leren kennen. Wij streven altijd naar persoonlijk contact omdat het prettig is te weten met wie je mag werken. Tevens biedt een bezoek op locatie de mogelijkheid om ter plaatse te analyseren wat het technische vraagstuk is.

De cassettes zijn ingemeten, getekend en er is een offerte gemaakt. Eerst is één cassette in elkaar gezet, gehecht en in de machine getest. Daarna zijn alle cassettes in productie genomen en in de gewenste RAL kleur toegeleverd.

Onderhoudsmonteur Winterwarm BV

Joey te Brummelstroete

De snelheid waarmee het gehele project tot stand kwam viel gewoon op. Er was direct persoonlijk contact en een duidelijke aanpak. En helemaal fijn dat het eindresultaat ook werkt.

Allround constructiemedewerker, lasser en werkvoorbereider in opleiding

Joel Freriks

Als een klant om een machineaanpassing vraagt, dan ga je er heen. Je kunt niet van een afstand zien waar het om gaat. Door met de klant vooraf de specifieke wensen en eisen door te spreken, het project te tekenen en te calculeren voorkom je teleurstellingen achteraf.