• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Maatwerk machinebouw

Zoekt u een kundige partner om uw productiecapaciteit tijdelijk mee op te schalen? Dan is het mogelijk om complete en/of delen van machines van RVS, Aluminium en Staal aan ons uit te besteden. Door onze jarenlange ervaring maken wij een nieuw product snel eigen, waardoor het gunstig wordt om uit te besteden. Vooral met maatwerk machinebouw in de levensmiddelenbranche hebben wij veel ervaring. Wij zorgen er dus ook voor dat RVS constructies in een andere productiehal worden gemaakt dan de stalen constructies.

Ontzorgen van de maakindustrie

Maatwerk machinebouw

Wij zijn met onze kennis en kunde direct een verlengstuk van uw organisatie.

SERVICE, OP TIJD EN JUIST

Wij willen ten eerste een optimale service verlenen aan onze klanten. De beleving rondom een project is immers minstens zo belangrijk als het op tijd en volgens de wensen ontvangen van het daadwerkelijke product. Onze werkwijze is duidelijk:

  • Het duidelijk in kaart brengen van uw wensen;
  • Geen verrassingen achteraf. Het product wordt vooraf getekend en berekend;
  • Snel en op tijd leveren door een slim samenspel met ons team en onze leveranciers.

Het op tijd leveren van de producten is één van onze kernkwaliteiten. Wij snappen het belang hiervan maar al te goed, omdat het product dat wij voor u maken vaak een onderdeel in een groter project is. En onnodig moeten wachten op uw leveranciers geeft veel ergernissen en het kost geld.

Ten tweede kenmerken onze producten zich door een hoog afwerkingsniveau. Onze kwaliteitscontroles zijn gedurende het gehele maakproces ingebed, zodat er een gestructureerde kwaliteitsbewaking is. Daarnaast hebben wij een goed team dat op elkaar is ingespeeld en dat veel kennis van zaken heeft.

One-stop-shop voor uw maakbedrijf

Doordat wij dus zo breed opereren en ervaren zijn, kunnen klanten voor een deel- én geheeltraject bij ons terecht. Onze veelzijdige vakmensen denken maximaal mee met klanten zoals bedrijven in de voedingsbranche, aannemers, mechanisatie bedrijven en collega staal- en constructiebedrijven. Wij ontwikkelen producten die aan hoge eisen moeten voldoen op het gebied van maatvoering en afwerking zoals hekwerken, waterzuiveringsbakken, broeibakken, tanks, liftschachtconstructies en ketels. Wij kunnen tevens allerlei oppervlaktebehandelingen voor u regelen. Kortom, een one-stop-shop voor uw maakbedrijf!

Hebt u ook een maatwerk machine die moet worden gebouwd? Bel ons of lees hoe wij dit bij Winterwarm doen!

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases

Gaudium

Gaudium Gaudium is een Nederlandse onderneming gevestigd in Winterswijk. Zij is producent van hoogwaardige gordijnen en..
Bekijk case

Kingspan Insulation Nederland

Kingspan Insulation Nederland Kingspan Insulation Nederland is een wereldleider op het gebied van isolatie- en bouwschiloplossingen..
Bekijk case

Leak Stop Gun

Leak Stop Gun GmbH De Leak Stop Gun is een uniek hulpmiddel ten behoeve van de..
Bekijk case

Sibelco Europe

Sibelco Europe Sibelco Europe is een internationaal actief bedrijf op het gebied van materiaaloplossingen. Zij gebruiken..
Bekijk case

Winterwarm BV

Winterwarm BV Winterwarm wilde graag de cassettes van de laad- en lostoren voor de lasersnijder vervangen...
Bekijk case