• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

De Tönnies Gruppe

De Nijhuis Group werkt al heel lang samen met de Tönnies Gruppe. Al lang voordat wij zelf varkensontharingsproducten zoals ontharingskrabbers, poetszwepen en pootkettingen produceerden. Het feit dat er geen goede ontharingskrabbers te koop waren zorgde ervoor dat wij deze zelf zijn gaan maken. Het product zoals het nu bestaat is in samenspel met de Tönnies Gruppe, het grootste slachthuisconcern van Europa, ontwikkeld.

Krabblok is cruciaal reservedeel dat bepaalt of de lijn doorloopt

Slider image
Slider image

De technische dienst in het slachthuis heeft de belangrijkste taak in het slachthuis. Zij zorgen immers dat het proces continu loopt. Een goed ontharingsblok is een cruciaal reservedeel. Dit deel bepaalt of de lijn mag doorlopen of dat die door de veterinair wordt stilgezet. Door goed op de wensen van deze technische dienst in te spelen en door te vertalen in het krabblok ontstaat dus een kwaliteit van wereldklasse!

Technische Dienst

Anoniem

Fijn dat met onze feedback ook echt wat wordt gedaan. Dankzij deze hoogwaardige kwaliteitsproducten is er nu minder uitval. De krabblokken gaan substantieel langer mee dan andere. Dit verdient zich eenvoudig terug.

Owner

Herman Nijhuis

Als je in een niche opereert en concurreert tegen Aziatische of Amerikaanse producten, dan moet je zorgen voor leversnelheid en -betrouwbaarheid én voor het kwalitatief beste product. Alleen dan kun je een business opbouwen.

Gerelateerde cases

Hoogwaardige constructies, Maatwerk machinebouw,

Kingspan Insulation Nederland