• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Onderdelen voor varkensontharing

Met welke onderdelen zorgt u voor de beste varkensontharing? Dus hoe krijgt u de machineonderdelen altijd op tijd geleverd en hoe kunt u blind op de kwaliteit vertrouwen? De belangrijkste taak voor slachthuizen is dat de slachtlijn loopt zonder storingen. Wij produceren en leveren daarom just-in-time maatwerk onderdelen voor varkensontharing.

Nijhuis Slachttechniek

Nijhuis Group maakt en verkoopt verschillende revisieonderdelen voor slachtmachines. Wij zijn specialist in varkensontharing en maken verschillende soorten onderdelen voor varkensontharing met een hoge kwaliteit, zodat deze lang meegaan. Wij doen dit met onze jarenlange Nijhuis Slachttechniek kennis.

Grote en kleine slachthuizen over de hele wereld behoren tot onze klantenkring. Zij kiezen onze producten vanwege de exclusieve kwaliteit, het maatwerk, de service en de lange levensduur van de onderdelen. Onze klanten kiezen hiermee voor productiviteit én duurzaamheid.

Duidelijke herkomst van grondstoffen

Onze kwaliteit wordt ook met grote zorg bewaakt. Grondstoffen worden met certificaten inzake voedselveiligheid en REACH aangeleverd. Daarnaast zijn onze leveranciers allemaal lokaal gevestigd. Onze duurzame kwaliteitsproducten dragen zo bij aan het voorkomen van storingen in het slachtproces. Ook worden de totale slachtkosten in de varkensontharingsketen verkleind.

Klantbehoud door kwaliteit, speciale uitvoeringen én leversnelheid

Klanten die wij hebben, behouden wij ook. Zij kiezen onze producten allereerst om de basis in het ontharingsproces goed in te richten. Slachthuizen slachten immers steeds meer varkens met dezelfde slachtlijn. De onderdelen in de ontharingsmachine krijgen daardoor steeds meer te verduren.

Een optimale ontharing van de varkens is van wezenlijk belang in het slachtproces. Is een varken niet goed schoon, dan wordt de slachtlijn stilgelegd. De kwaliteit en duurzaamheid van de reservedelen wordt derhalve steeds belangrijker. 

Krabblokken

Onze Nijhuis Group rubberen krabblokken zijn slijtvast en bestand tegen dierlijk vet, urine en ontsmettingsmiddelen. De krabbers zijn van extra sterk verzinkt staal gemaakt. Ze blijven daardoor scherp en doen lang hun werk.

Krabblok in sterwiel

Wij maken de beste krabblokken ter wereld.

Wij hebben circa 1 miljoen stuks gemaakt zonder reclamaties!

De krabblokken kennen een specifieke opbouw van en bestaan volledig uit nylonlagen die zijn ingelegd in natuurrubber. Door de specifieke dichtheid van het natuurrubber blijft het product flexibel én sterk van structuur. De ontharingskrabbers hebben hierdoor een veel langere levensduur dan andere. In combinatie met onze speciale bevestigingsset hebt u een optimale kostenbesparende revisie-set in handen.

Zwepen

Onze rubberen ontharingszwepen zorgen vervolgens voor de optimale voor- en nabehandeling van de varkens. Deze zwepen gaan in de zwepen- of poetsmachine.

De zwepen zijn één- of twee-benig en van wit of zwart natuurrubber gemaakt. Ze zijn extra flexibel én sterk ten behoeve van een lange levensduur.

(Rol)haken

Wij produceren tevens verschillende soorten (rol)haken en spreiders, gemaakt van Alu, Rvs en/of Staal. Deze zorgen voor een optimaal transport van de varkens in het ontharingsproces. Denk hierbij aan:

  • Complete pootkettingen voor de automatische ontkoppeling in Tarzan of Banss machines;
  • Eurohaken;
  • Rolhaken;
  • Spreiders.

Zoekt u ook naar de beste producten voor varkensonharing? Bel ons of lees verder welke producten wij kunnen bieden!

Kennismakingsgesprek
Wij geloven dat de beste innovatieve ideeën en oplossingen ontstaan door nauw samen te werken. Samen met onze klanten, leveranciers én collega’s. Onze aanpak is daarom persoonlijk en op maat want elke relatie en elk vraagstuk is uniek. Vanaf het eerste contact werken wij aan het opbouwen deze duurzame relatie door elkaar echt goed te leren kennen.
Leveringsproces
Elk project, elke service en elk product kent een ander leveringsproces. De wens van de klant is immers leidend. In ons leveringsproces staat een duidelijk vertrekpunt met heldere wensen en eisen, een uitstekende kwaliteitsbewaking, een heilig bewaakte levertijd en persoonlijke communicatie en service tijdens het gehele proces altijd centraal. Wij vinden de beleving van het samenwerkingsproces minstens zo belangrijk als het kwalitatief hoge eindproduct en het behalen van de deadline.
Optimalisatie
Een van onze kernwaarden is ‘groei’. Dit betekent onder andere dat wij altijd streven naar verbeteren. Beter worden in ons werk, in onze dienstverlening en in onze relaties. Door continu de wisselwerking met alle partijen op te zoeken, in de spiegel te durven kijken en van fouten te willen leren ontstaat een positieve leercurve die bijdraagt aan de optimalisatie van de samenwerking in de gehele keten.

Gerelateerde cases

De Tönnies Gruppe

De Tönnies Gruppe De Nijhuis Group werkt al heel lang samen met de Tönnies Gruppe. Al..
Bekijk case