• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Samenwerken met RTS Bouwassist

Samenwerken met RTS Bouwassist kenmerkt zich als een verlengstuk van onze organisatie. Wij doen voor verschillende klanten aanpassingen in het productieproces, die tot veiliger of slimmer werken leiden. Als zo’n aanpassing bijvoorbeeld in aanraking komt met het bestaande gebouw, dan is het zinvol om dit bouwkundig te controleren. De klant krijgt dan de juiste adviezen en projectuitvoering. Dit resulteert dan in maatwerk bouwwerken.

Monument 2020

De Erfgoed Klus Brigade en het bestuur Stichting Monument 2020 heeft voor het Monument 2020 gezorgd. RTS Bouwassist heeft dit project onder zijn hoede genomen. Van vormgeving en ontwerp tot de uitvoering ervan. Wij hebben ons trotse steentje mogen bijdragen door alle cortenstalen elementen te leveren.

Eigenaar RTS Bouwassist

René te Selle

In onze samenwerking gaat het altijd om maatwerkvraagstukken. De samenwerking werkt vertrouwd. Over en weer. Wij respecteren elkaars expertise en vullen elkaar daardoor aan.

Managing Owner Nijhuis Group

Carolien Nijhuis

Ons constructiewerk kent vaak bouwkundige uitdagingen. Het is dan heel prettig om de juiste kennis aan boord te hebben. Andersom is het mooi dat wij betrokken worden in bijzondere bouwwerken.