• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Vacatures

Productiemedewerker

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om bij een familiebedrijf te werken waar open en eerlijkheid, vertrouwen en respect in een hoog vaandel staat. Ook zoeken wij iemand die graag nieuwe dingen leert.

De functie bestaat uit het maken van rubberen ontharingsblokken. Deze worden als slijtonderdeel in ontharingsmachines van de varkensslachtlijn ingezet.

Je bent inzetbaar in het gehele productieproces. Je bedient een vulkaniseerpers, snijdt en stapelt materialen, je assembleert stalen delen op de blokken. Je wordt door een ervaren productiemedewerker begeleidt. Het betreft een fulltime baan.

Wij zoeken een handige gemotiveerde aanpakker op V(M)BO niveau die zelfstandig kan werken. Enig technisch inzicht is gewenst. Productie ervaring is een pre. Nauwkeurig kunnen werken en het leveren van kwaliteit is een must.

Ben jij degene die bij deze vacature past? Neem dan snel contact met ons op

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar onze Manager Operations Sander Steenhuizen via s.steenhuizen@nijhuisgroup.com en dan neemt hij spoedig contact met je op. Of neem contact met ons op via het algemene nummer voor meer informatie.

Open solliciaties

Ons bedrijf is continu in beweging. Wij zijn daarom ook erg blij met open sollicitaties!

Sander Steenhuizen

Sander Steenhuizen, Manager Operations

Teamspirit is bij ons heel belangrijk. Wij hebben echt wat voor elkaar over!