• Productief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

WAM en Van Duren Zakelijk BV

Voor WAM en Van Duren Zakelijk maken wij de meest uiteenlopende producten. Van mooie RVS afdekplaten, aanrijbeveiligingen en deurstops tot op maat gemaakte tranenplaat rijplaten.

Hoogwaardige Rvs frames

Recent kregen wij de vraag om twee hoogwaardig afgewerkte RVS frames te maken. WAM en Van Duren Zakelijk had zelf schetsen en op basis daarvan hebben wij technische tekeningen gemaakt. Na goedkeuring van de tekeningen hebben wij de frames naar tevredenheid geproduceerd. Het leuke aan dergelijke opdracht is het nauwe samenspel met de klant en dat die je de projectfoto’s toestuurt om het mooie, gezamenlijke resultaat met je te delen.  

Projectmedewerker Wam en Van Duren Zakelijk BV

Joost Lageschaar

“Een maatwerkvraagstuk dat eenvoudig door dit team wordt geregeld. Een 3D tekening laat vooraf goed zien hoe het resultaat wordt. De frames waren mooi gelast en geborsteld.”

Werkvoorbereider en technisch tekenaar

Stefan Hummel

“Om goed werk te kunnen leveren is het belangrijk dat de klant vooraf ziet hoe het gaat worden. Eventuele vragen of aanpassingen zijn in de tekenfase eenvoudig door te voeren. Het eindproduct klopt dan altijd met de klantwens.”