• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Solutions

Ons bedrijf kent een rijke historie in de maakindustrie die al afstamt vanaf 1845. Door de jaren heen zijn wij steeds beter geworden in het bedenken van verschillende soorten oplossingen voor allerlei maatwerkvraagstukken. Denk hierbij aan het bedenken van halffabricaten en eindproducten. Deze kennen allerlei afmetingen en aparte vormen die bijvoorbeeld van Rubber, Staal, RVS of Aluminium zijn gemaakt.

Onze klanten opereren in zeer uiteenlopende branches. Onze focus in dienstverlening en producten ligt op de thema’s gezondheidveiligheid en procesoptimalisatie.

Wij kiezen bewust voor het maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten vanwege hun duurzaamheid. De kracht van ons team ligt dus in het supersnel bedenken en uitvoeren van solutions voor maatwerkvraagstukken.

Nijhuis Group.

Your solution for productivity.

Gezondheid door beweging

Gezondheid is direct bepalend voor bedrijfssucces. Wij geven u advies over en maken producten voor meer gezondheid door beweging.
Lees meer

Veiligheid

Het met de klant creëren van een veilige werkomgeving om optimaal te kunnen presteren. Veiligheid als succesfactor voor bedrijfsoptimalisatie.
Lees meer

Hoogwaardige constructies

Het ontwikkelen en maken van maatwerk constructies van RVS, Aluminium en Staal zoals bordessen, hekwerken, cabines, veiligheids- of procesaanpassingen binnen productieomgevingen.
Lees meer

Maatwerk machinebouw

Het maken van delen van of complete machines van RVS, Aluminium en Staal. Het volledig ontzorgen van werkvoorbereiding tot productie en montage.
Lees meer

Varkensontharing

Het produceren, innoveren en just-in-time leveren van onderdelen voor varkensontharing voor slachthuizen om de slachtlijn te optimaliseren, storingen te voorkomen en het vervangen van onderdelen te minimaliseren.
Lees meer

Procesoptimalisatie

Wij begeleiden bedrijven in hoe zij continu hun processen kunnen verbeteren. Het succes van procesoptimalisatie ligt in de mate waarin een organisatie een groei mindset heeft.
Lees meer