• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Leak Stop Gun GmbH

De Leak Stop Gun is een uniek hulpmiddel ten behoeve van de veiligheid van bedrijven. Ongewenste lekken worden direct verholpen. De lekken ontstaan door plotseling ontstane openingen in opslagtanks, schepen of leidingen. Hulpdiensten zoals de brandweer en politie zijn zo in staat om direct ter plaatse de gaten dichten.

Eenvoudig en doeltreffend

Het product is klein en licht. Het is dus eenvoudig om mee te nemen aan boord van schepen en in de hulpdienstenauto’s. Of om op terreinen met opslagtanks op te hangen. De werking is heel doeltreffend.

Hoe werkt een zo’n gun?

Innovatieve samenwerking

De samenwerking met de Nijhuis Group voor het maken van dit innovatieve product is recent ontstaan. Eenvoudigweg door het binnenlopen van de klant. Onze collega’s waren direct enthousiast over het vernuft van dit apparaat. Daarbij is het heel prettig om een product te mogen maken, dat zo’n veilige toepassing heeft. Dit past precies in het plaatje van onze missie en andere veiligheidsoplossingen voor klanten!

Geschäftsführer Leak Stop Gun

Herren Wenning und Lötters

Wij zochten een betrouwbaar adres om ons product onder te brengen. Om dit goed maken heb je vakkennis en verschillende machines nodig. Dat kan niet elk bedrijf. Daarnaast is het een meerwaarde dat de service en communicatie vlot verloopt. Anders krijg je de kennis niet overgedragen.

Managing Owner

Carolien Nijhuis

Van zo’n product gaat het hart van een vakman sneller kloppen. Er zit van alles wat in: hoogwaardige materialen, verschillende bewerkingen, montage en de volledige werkvoorbereiding. Wij zijn trots op de samenwerking en wij kijken uit naar de volgende serie!

Gerelateerde cases