• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Hoogwaardige maatwerk constructies

Wilt u iets op maat hebben en u vindt nooit wat u zoekt? Of wilt u een praktische oplossing voor een knelpunt in uw maakbedrijf? Wij ontwikkelen en maken allerlei soorten hoogwaardige maatwerk constructies van RVS, Aluminium en Staal. Of het nu gaat om bordessen, sier- of veiligheidshekwerken, op maat gemaakte (stof)cabines of aanpassingen binnen productieomgevingen. Vooral in de levensmiddelenbranche hebben wij veel ervaring. Wij zorgen er dus ook voor dat RVS constructies in een andere productiehal worden gemaakt dan de stalen constructies.

Maatwerk constructies

Maatwerk voor de maakindustrie

De kracht zit ‘m in maatwerk. Voor wat u wilt is immers geen standaard oplossing te vinden.

Service, op tijd en juist

Wij willen ten eerste een optimale service verlenen aan onze klanten. De beleving rondom een project is immers minstens zo belangrijk als het op tijd en volgens de wensen ontvangen van het daadwerkelijke product. Onze werkwijze is duidelijk:

  • Het duidelijk in kaart brengen van uw wensen;
  • Geen verrassingen achteraf. Het product wordt vooraf getekend en berekend;
  • Snel en op tijd leveren door een slim samenspel met ons team en onze leveranciers.

Het op tijd leveren van de producten is één van onze kernkwaliteiten. Wij snappen het belang hiervan maar al te goed, omdat het product dat wij voor u maken vaak een onderdeel in een groter project is. En onnodig moeten wachten op uw leveranciers geeft veel ergernissen en het kost geld.

Voorts kenmerken onze producten zich door een hoog afwerkingsniveau. Onze kwaliteitscontroles zijn gedurende het gehele maakproces ingebed, zodat er een gestructureerde kwaliteitsbewaking is. Daarnaast hebben wij een goed team dat op elkaar is ingespeeld en dat veel kennis van zaken heeft.

One-stop-shop voor maakbedrijven

Doordat wij dus zo breed opereren en ervaren zijn, kunnen klanten voor een deel- én geheeltraject bij ons terecht. Onze veelzijdige vakmensen denken maximaal mee met klanten zoals bedrijven in de voedingsbranche, aannemers, mechanisatie bedrijven en collega staal- en constructiebedrijven. Wij ontwikkelen producten die aan hoge eisen moeten voldoen op het gebied van maatvoering en afwerking zoals hekwerken, waterzuiveringsbakken, broeibakken, tanks, liftschachtconstructies en ketels. Wij kunnen tevens allerlei oppervlaktebehandelingen voor u regelen. Kortom, een one-stop-shop voor uw maakbedrijf!

Wilt u ook een hoogwaardige constructie laten maken? Bel ons of lees hoe wij dit bij RTS Bouwassist doen!

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases

Maas en Waal Fit

Maas en Waal Fit Maas en Waal Fit (voorheen Clever-Fit) startte in januari 2011 en is..
Bekijk case

Gaudium

Gaudium Gaudium is een Nederlandse onderneming gevestigd in Winterswijk. Zij is producent van hoogwaardige gordijnen en..
Bekijk case

Kingspan Insulation Nederland

Kingspan Insulation Nederland Kingspan Insulation Nederland is een wereldleider op het gebied van isolatie- en bouwschiloplossingen..
Bekijk case

Crossfit Go Personal

Crossfit Go Personal Crossfit Go Personal is een met zorg ingerichte gym. Deze is van alle..
Bekijk case

Bed & Breakfast Coopz

Bed & Breakfast Coopz Bed & Breakfast Coopz is gelegen op een historische locatie in het..
Bekijk case

Health & Performance Gelderland

Health & Performance Gelderland Health & Performance Gelderland verzorgt een uitdagende en zeer effectieve trainingsvorm die..
Bekijk case

Wienerberger B.V. locatie de Vlijt

Wienerberger B.V. locatie de Vlijt Wienerberger B.V. produceert duurzame bouw- en bestratingsmaterialen van keramiek. De locatie..
Bekijk case

Hoveniersbedrijf Voskuil BV

Hoveniersbedrijf Voskuil BV Hoveniersbedrijf Voskuil BV is voor onze tuinwerkzaamheden al jaren onze leverancier. Andersom kunnen..
Bekijk case

WAM en Van Duren Zakelijk BV

WAM en Van Duren Zakelijk BV WAM en Van Duren Zakelijk BV is al jaren onze..
Bekijk case

RTS Bouwassist

Samenwerken met RTS Bouwassist Samenwerken met RTS Bouwassist kenmerkt zich als een verlengstuk van onze organisatie...
Bekijk case

Sibelco Europe

Sibelco Europe Sibelco Europe is een internationaal actief bedrijf op het gebied van materiaaloplossingen. Zij gebruiken..
Bekijk case