• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Gezondheid als basis voor bedrijfssucces

Gezondheid is de basis voor een kwalitatief goed leven. Met een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid functioneer je immers beter. De gezondheid van medewerkers draagt dus direct bij aan productiviteit en dus aan het bedrijfssucces. Hoe kun je als bedrijf een positieve impuls geven aan de gezondheid van je medewerkers?

Iedereen een gezond en actief leven bieden

Uit vele onderzoeken blijkt dat voldoende beweging direct een grote positieve bijdrage levert aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Je voorkomt welvaartsziekten en je bouwt weerstand op.

Wij gunnen daarom iedereen een actief gezond leven gemaximeerd naar eigen kunnen. Wij willen actief bijdragen aan het volledig integreren van beweging in onze maatschappij. Het omvat ook veel meer dan alleen sporten. Denk aan scholen met beweegplannen die lessen binnen en buiten geven of dat sneller de fiets wordt gebruikt in plaats van de auto. In het bedrijfsleven valt te denken aan een teamoverleg in combinatie met een activiteit, pauzes die actief worden door te wandelen of sporten voor, tijdens of na het werk door het bieden van flexibele werktijden.

Squatrek Nijhuis

Wij werken aan een gezonde werkomgeving en stimuleren onze collega’s om een gezonde levensstijl na te streven.

Vanuit de liefde voor sport en de passie om iets te maken willen wij een bijdrage leveren aan het stimuleren van meer beweging. Het is nou eenmaal supervet om iets te maken wat elke dag wordt gebruikt voor iets positiefs, namelijk je gezondheid!

Fitnessartikelen van de Nijhuis Group

Nijhuis Group ontwikkelt en maakt allerlei (maatwerk) fitnessartikelen voor binnen en buiten. Wij bieden bijvoorbeeld squatrekken, rigs, optrekstangen en halters in elke gewenst kleur. Met name voor maatwerkaanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij een volledige inrichting van een crossfitbox verzorgen of een squatrek maken in een afwijkende kleur en maat.

Doordat wij met voedings- en bewegingsdeskundigen werken hebt u direct een juist advies. Wij leveren ook niet alleen aan professionele sporters. Bedrijven die op een laagdrempelige manier in aanraking willen komen met meer beweging op de werkvloer kunnen ook bij ons voor advies terecht.

Onze dienstverlening is gericht op gemak, bereikbaarheid en laagdrempeligheid. Wij kunnen van een idee een tekening maken, deze maken en plaatsen. Zelfs voor maatwerk kennen wij korte levertijden. Zo kunt u op een eenvoudige wijze uw sportschool binnen en buiten optimaal inrichten of uw bedrijf voorzien van een beweegruimte.

Hoe wordt binnen Nijhuis Group beweging en gezondheid gestimuleerd?

Wij bieden onze medewerkers een Periodiek Medisch Onderzoek aan, waardoor een bewustwording rondom het belang van gezond werken en leven ontstaat. Medewerkers, die veel zittend werk doen, stimuleren wij om in de pauzes te wandelen. Ook is er een buitenruimte dat de mogelijkheid van sport en spel biedt.

Na de recente COVID-19 uitbraak bewaken wij de gezondheid van onze medewerkers extra door het aanscherpen van onze hygiënevoorschriften. Wij bewaken de regels voor de anderhalvemetersamenleving goed en leven ze na. Veiligheid is sowieso een speerpunt binnen onze organisatie.

Ten eerste is recent onze kantine en bedrijfsburo vergroot. Zo zorgen wij voldoende ruimte tussen alle collega’s om veilig te kunnen werken. Daarnaast hebben wij een aantal producten ontwikkeld en een aantal interne aanpassingen gedaan die helpen om deze regels eenvoudig na te leven. Denk hierbij aan brede plantenbakken en balie- en bureau kuchschermen die zijn bevestigd met verschillende soorten klemmen.

Kennismakingsgesprek
Wij geloven dat de beste innovatieve ideeën en oplossingen ontstaan door nauw samen te werken. Samen met onze klanten, leveranciers én collega’s. Onze aanpak is daarom persoonlijk en op maat want elke relatie en elk vraagstuk is uniek. Vanaf het eerste contact werken wij aan het opbouwen deze duurzame relatie door elkaar echt goed te leren kennen.
Leveringsproces
Elk project, elke service en elk product kent een ander leveringsproces. De wens van de klant is immers leidend. In ons leveringsproces staat een duidelijk vertrekpunt met heldere wensen en eisen, een uitstekende kwaliteitsbewaking, een heilig bewaakte levertijd en persoonlijke communicatie en service tijdens het gehele proces altijd centraal. Wij vinden de beleving van het samenwerkingsproces minstens zo belangrijk als het kwalitatief hoge eindproduct en het behalen van de deadline.
Optimalisatie
Eén van onze kernwaarden is ‘groei’. Dit betekent onder andere dat wij altijd streven naar verbeteren. Beter worden in ons werk, in onze dienstverlening en in onze relaties. Door continu de wisselwerking met alle partijen op te zoeken, in de spiegel te durven kijken en van fouten te willen leren ontstaat een positieve leercurve die bijdraagt aan de optimalisatie van de samenwerking in de gehele keten.

Dogal Sen

Dogal Sen, Manager Health. Mijn missie: medewerkers structureel aan gezondheid laten werken!
Vraag Dogal Sen

Gerelateerde cases

Bed & Breakfast Coopz

Bed & Breakfast Coopz Bed & Breakfast Coopz is gelegen op een historische locatie in het..
Bekijk case

CrossFit Oost

CrossFit Oost CrossFit Oost verzorgt een uitdagende en zeer effectieve trainingsvorm die mogelijk is op elk..
Bekijk case