• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Slimmer werken: een noodzaak!

Nijhuis Group investeert samen met RCT Gelderland, CIVON en Vemaron in slimmer werken. “Slimmer werken is een noodzaak”, geeft Carolien Nijhuis, Managing Owner van Nijhuis Group, aan. “Ook in de toekomst willen wij immers concurrerend in Nederland blijven produceren. Investeren in deze economisch uitdagende tijden gebeurt bij ons nu extra weloverwogen”.

Gesubsidieerd haalbaarheidsonderzoek

Machines die niet meer optimaal functioneren en afgeschreven zijn, moeten op tijd worden vervangen. Op zo’n moment is het dus verstandig om direct te analyseren of de wijze van produceren kan worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

Het RCT Gelderland en het CIVON bieden daartoe de helpende hand. Door middel van een subsidie wordt het mogelijk om een haalbaarheidsonderzoek met de juiste technische kennis uit te voeren.

Aanschaf Summa F1612 vlakbed Snijplotter

Nijhuis Group heeft samen met Ramon Huiskamp, eigenaar van Vemaron, zo’n onderzoek uitgevoerd. Ramon heeft de rol als projectmanager vervuld. Zijn technische expertise en praktische werkwijze waren een welkome aanvulling op het Nijhuis-team.

De uitkomst van het onderzoek heeft onder andere tot de aanschaf van een Summa F1612 vlakbed Snijplotter, vertegenwoordigd door Vink VTS, geleid. Vink VTS heeft samen Ramon naar een oplossing voor het seriematig versnijden van diverse rubbermaterialen op rol gekeken. Wij maken van deze materialen onze varkensontharing-onderdelen. Nijhuis Group kijkt uit naar deze nieuwe machine om dit bedrijfsproces slimmer te laten verlopen.

Lees ook

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates Welding Procedure Qualification Certificates zijn er om te werken aan..
21 april 2022 Lees verder

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar Op 1 maart 1997 werd Nijhuis MiTech door Herman Nijhuis opgericht. Dat betekent..
28 maart 2022 Lees verder

Erkenning Toffe Peer 2021

Erkenning Toffe Peer 2021 Hoe leuk! Te horen krijgen dat je een Erkenning Toffe Peer 2021..
22 februari 2022 Lees verder