• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group verkrijgt SMART-subsidie

Nijhuis Group verkrijgt SMART-subsidie. Team Nijhuis Group geeft de Provincie Gelderland een applaus!

Ons is recent een fantastische subsidie gegund: de SMART-subsidie ten behoeve van een aanvalsplan om de gevolgen van COVID-19 te beperken.

Smart-subsidie

Voor ons is dit echt een opsteker. Met veel energie en passie rollen wij ons nieuwe businessmodel ‘gezondheid door beweging’ uit. Gezondheid is de basis voor een kwalitatief goed leven. Met een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid functioneer je immers beter. De gezondheid van medewerkers draagt derhalve direct bij aan productiviteit en dus aan bedrijfssucces.

De fitness producten van de Nijhuis Group zijn samen met onze Manager Health, Dogal Sen, ontwikkeld. Vanuit ervaring en kennis maken wij producten die nog niet bestaan en die vooral gemak en handigheid opleveren.

Mooi dat ons plan ook door de Provincie wordt gedragen. De eerste producten zijn intussen al verkocht. Wij maken er dus absoluut wat moois van. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen!

#provinciegelderland #smartregeling #achterhoek #maakindustrie #nijhuisgroup #mkbnederland #deurgoan #madeintheachterhoek #samensterk #innovatief #innovatie #procesoptimalisatie #maatwerkconstructies #productiviteit #gezondheid #fitnessproducten #productiviteit #bedrijfssucces #duurzaamondernemen #duurzaam #bewegen #sporten #bedrijfscultuur #crossfit #samensterk #leiderschap

Lees ook

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates Welding Procedure Qualification Certificates zijn er om te werken aan..
21 april 2022 Lees verder

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar Op 1 maart 1997 werd Nijhuis MiTech door Herman Nijhuis opgericht. Dat betekent..
28 maart 2022 Lees verder

Erkenning Toffe Peer 2021

Erkenning Toffe Peer 2021 Hoe leuk! Te horen krijgen dat je een Erkenning Toffe Peer 2021..
22 februari 2022 Lees verder