• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Nijhuis Group verkrijgt SMART-subsidie

Nijhuis Group verkrijgt SMART-subsidie. Team Nijhuis Group geeft de Provincie Gelderland een applaus!

Ons is recent een fantastische subsidie gegund: de SMART-subsidie ten behoeve van een aanvalsplan om de gevolgen van COVID-19 te beperken.

Smart-subsidie

Voor ons is dit echt een opsteker. Met veel energie en passie rollen wij ons nieuwe businessmodel ‘gezondheid door beweging’ uit. Gezondheid is de basis voor een kwalitatief goed leven. Met een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid functioneer je immers beter. De gezondheid van medewerkers draagt derhalve direct bij aan productiviteit en dus aan bedrijfssucces.

De fitness producten van de Nijhuis Group zijn samen met onze Manager Health, Dogal Sen, ontwikkeld. Vanuit ervaring en kennis maken wij producten die nog niet bestaan en die vooral gemak en handigheid opleveren.

Mooi dat ons plan ook door de Provincie wordt gedragen. De eerste producten zijn intussen al verkocht. Wij maken er dus absoluut wat moois van. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen!

#provinciegelderland #smartregeling #achterhoek #maakindustrie #nijhuisgroup #mkbnederland #deurgoan #madeintheachterhoek #samensterk #innovatief #innovatie #procesoptimalisatie #maatwerkconstructies #productiviteit #gezondheid #fitnessproducten #productiviteit #bedrijfssucces #duurzaamondernemen #duurzaam #bewegen #sporten #bedrijfscultuur #crossfit #samensterk #leiderschap

Lees ook

De Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross

De Achterhoekse Techniek Tent op de Zwarte Cross Primeur! Voor het eerst is er een Achterhoekse..
12 juli 2022 Lees verder

Nijhuis Group jubilarissen

Nijhuis Group jubilarissen Vandaag hebben wij onze Nijhuis Group jubilarissen in het zonnetje gezet. Al 5..
7 juli 2022 Lees verder

Nijhuis Group maakt oude machines SMART

Nijhuis Group maakt oude machines SMART Nijhuis Group maakt oude machines SMART. Dat is dé automatiserings-..
14 juni 2022 Lees verder