• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Genomineerd voor Gelderse Familiebedrijven Award 2019

Nijhuis Group was genomineerd voor de Gelderse Familiebedrijven Award 2019. Wij behoren tot de top 6 finalisten van deze verkiezing. Met een deel van ons team waren wij aanwezig bij deze avond en wij waren naast vereerd ook enorm trots.

De verkiezing vond plaats op 20 november 2019 op het Landgoed Groot Warnsborn te Arnhem. Gastheer was Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur Quote en programmamaker van het televisieprogramma De Opvolgers.

Familiebedrijven award 2019
Dit is een onderschrift.

Interessante sprekers

Naast de bekendmaking van de finalisten waren er een aantal interessante sprekers waaronder Christianne van der Wal, gedeputeerde Provincie Gelderland en landelijk voorzitter VVD. Sebastiaan van der Meer, CEO van Sendo Shipping, sprak over toekomstbestendige bedrijven die ‘vergroenen’ voor mens, dier en milieu. Han Mesters, sector banker van ABNAMRO, besprak de stelling: Innovatie moet, maar hoe ver durft u als familiebedrijf te gaan!

De jury

De jury van 2019 bestond uit verschillende ondernemers en bestuurders. Ten eerste was Wilma Hilvers (Hilvers Bakkers), de winnaar van de Award 2018 aanwezig. Daarnaast was ook Remco Vos (dga van oa Vortex) voorzitter van het bestuur en Rob Banken van Banken Champignons aanwezig. Voorts waren Daisy Vliegenthart Statenlid provincie Gelderland, Martin Ruiter van Qing en voorzitter van VNO NCW en Marius Prins ceo van Oost NL present.

Lees hier verder over ons familiebedrijf!

Lees ook

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates

Nijhuis Group haalt ISO Welding Certificates Welding Procedure Qualification Certificates zijn er om te werken aan..
21 april 2022 Lees verder

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar

Nijhuis MiTech bestaat 25 jaar Op 1 maart 1997 werd Nijhuis MiTech door Herman Nijhuis opgericht. Dat betekent..
28 maart 2022 Lees verder

Erkenning Toffe Peer 2021

Erkenning Toffe Peer 2021 Hoe leuk! Te horen krijgen dat je een Erkenning Toffe Peer 2021..
22 februari 2022 Lees verder