• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Hoveniersbedrijf Voskuil BV

Hoveniersbedrijf Voskuil BV is voor onze tuinwerkzaamheden al jaren onze leverancier. Andersom kunnen wij allerlei producten en constructies voor tuinprojecten maken. Denk bijvoorbeeld aan RVS afdekkappen, stalen pergola’s of tuinhuis-constructies.

Rvs reklameborden

Voskuil wilde graag op een nette manier haar projecten kenmerken, zodat deze voor naamsbekendheid kunnen zorgen. Wij hebben hun logo bewerkt in ons tekenprogramma en hiermee een mooi reclamebord gemaakt. Het resultaat is naar wens, want vervolgorders zijn intussen in behandeling genomen.   

PROMOTIEARTIKELEN

Wij maken allerlei verschillende soorten promotieartikelen. Het is mogelijk deze met of zonder uw logo te bestellen. Alle materialen en kleuren zijn mogelijk. Hebt u zelf een idee? Dan maken wij dat voor u.

Eigenaar Voskuil BV

Harald Voskuil

Wij wilden onze tuinprojecten een eigen handtekening geven. Zo ontstond het idee om ons logo in een RVS plaat te laten maken en wij zijn blij met het resultaat.

Werkvoorbereider en technisch tekenaar

Stefan Hummel

Met ons tekenprogramma is het mogelijk om elk logo te vertalen naar een format voor metaalbewerking. Gaaf om te zien hoe mooi het eindresultaat is geworden!

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases

Hoogwaardige constructies, Maatwerk machinebouw,

Kingspan Insulation Nederland