• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Health & Performance Gelderland

Health & Performance Gelderland verzorgt een uitdagende en zeer effectieve trainingsvorm die mogelijk is op elk niveau. Iedereen kan deelnemen (van oma tot topatleet). De trainingen worden ‘geschaald’ naar het kunnen van elk persoon. Zij richten zich op het verbeteren van de functionele bewegingen. Oftewel: de bewegingen die we in het dagelijks leven gebruiken, zoals het optillen van boodschappentassen, het opstaan uit een stoel, iets bovenin een kastje zetten. 

Snel en op maat buiten kunnen sporten

Iedereen weet dat door Corona de sportscholen niet binnen open mogen. Wel zijn er mogelijkheden om buiten te sporten. Gelukkig heeft Health & Performance Gelderland buiten voldoende ruimte om haar klanten op haar terrein te voorzien van trainingen. De noodzaak ontstond om dus snel een oplossing voor buitenfaciliteiten te creëren.

Optrekstangen voor professioneel gebruik

Onze Manager Health sport bij Health & Performance Gelderland dus de link was snel gelegd. Dogal heeft samen met onze ontwerpafdeling voor Jaap in een rap tempo vijf stuks optrekstangen ontwikkeld en gemaakt.

Hierbij is ten eerste gefocust op productkwaliteit, want de stangen moeten geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ten tweede was snelheid van leveren een belangrijk aspect. En als laatste moest de prijs uiteraard ook concurrerend zijn met de gevestigde orde. Het resultaat: blije sporters!

Uitbreiding aanbod fitnessproducten

Wij breiden ons productpalet van fitnessproducten nu in rap tempo uit. Hierbij is kwaliteit, maatwerk en snelheid van leveren de essentie. Wij merken namelijk dat er een enorme behoefte bestaat in het flexibel meedenken met de sportscholen, obstacle course racing en andere sportaanbieders.

Daarnaast kunnen wij een goede service en advies bieden aangezien wij de juiste sportkennis in huis hebben. Ook is het mogelijk om maatwerk voor een concurrerende prijs te bieden. Wij kunnen dus sportaanbieders helpen (her)inrichten. Denk ook aan toestellen in uw eigen huisstijlkleuren en/of met uw logo erop. En hoe leuk is het, dat dit lokaal wordt gemaakt!

Managing Owner

Jaap Sijtsema

Voor al mijn vraagstukken zoek ik altijd actief naar oplossingen binnen mijn klantenkring. Door op deze wijze samen te werken ontstaat er echt een community. De optrekstangen zijn perfect en de prijs is gunstig. De snelle levering was voor ons echt ideaal.

Manager Health

Dogal Sen

Hoe mooi is het als je een hobby kunt combineren met werk? Ik ben er trots op dat de in korte tijd ontwikkelde optrekstangen nu worden gebruikt. Ook de positieve reacties van Jaap en andere Crossfitters stimuleren ons om dit business model verder vorm te geven.

D. (Dogal) Sen

Dogal Sen, Manager Health. Mijn missie: medewerkers structureel aan gezondheid laten werken!
Vraag D. (Dogal) Sen

Gerelateerde cases