• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Gaudium

Gaudium is een Nederlandse onderneming gevestigd in Winterswijk. Zij is producent van hoogwaardige gordijnen en meubelstoffen. Zij heeft zich tot een marktleider op het gebied van ontwerpen en produceren van deze stoffen ontwikkeld.

Alle producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Zij bestaan uit brandvertragende weefsels. De stoffen worden wereldwijd toegepast in diverse eindproducten, zoals meubelen, stoelen en wandbekleding. Gaudium weet zich te onderscheiden door de inzet van deskundig personeel dat meedenkt met klanten. Van ontwerp tot en met de eindproductie.

Logo Gaudium

Maatwerk constructies: hoog en op uitdagende plekken

De samenwerking met Gaudium is er één die al lang bestaat. Jaren geleden hebben wij een garenboomstelling voor haar ontwikkeld en gemaakt. Zodoende kwam ook nu de technische dienst weer bij ons terecht. Zij wilden graag een bestaande stelling vergroten.

Een garenboomstelling is een soort elevator, ofwel een verticale stockagelift. Grote klossen met geweven draden hangen hier in. Deze systemen benutten de hoogte van de ruimte optimaal. Op deze wijze haal je het maximale uit een magazijn en kun je toch makkelijk bij je producten.

Zo’n maatwerkklus is makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als de volledige hoogte moet worden benut, maar er geen ruimte is om de stelling al dan niet gekanteld op zijn plek te zetten. Een groot deel van deze stelling is daarom eerst op onze locatie getekend en voorbewerkt. Vervolgens is deze op de klantlocatie met behulp van dak-aanpassingen geassembleerd en gemonteerd. De samenwerking met de technische dienst verliep soepel en creatief. In nauw samenspel is de klus geklaard.

Ontwikkeling transportkarren

Om intern de processen te optimaliseren gebruikt Gaudium transportkarren. De karren vervoeren op deze wijze de klossen garen in het productieproces. Wij hebben deze karren getekend en gemaakt gebaseerd op de wensen van Gaudium.

Ook benieuwd hoe wij uw technische dienst kunnen ondersteunen? Of wilt u ook slimme werkbare constructieaanpassingen voor procesoptimalisatie uitgedacht hebben voor uw productieproces? Bel ons!

Technische Dienst

Achraf Bouhabbadi

Ik kan met de meest uiteenlopende vraagstukken bij dit team terecht. Van het maken van machineaanpassingen tot nieuwe procesoplossingen. Ook voor op maat gemaakte stafmaterialen kan ik terecht en ik kan nog gewoon binnenlopen.

Allround constructiemedewerker, lasser en junior werkvoorbereider

Joel Freriks

De projecten die wij samen doen zijn af en toe hersenkrakers. Met ons allen verzinnen dan weer oplossing, want kan niet bestaat niet. Erg uitdagend en een geklaarde klus geeft een enorme kick!

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases

Gezondheid door beweging, Hoogwaardige constructies

Health & Performance Gelderland