• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Crossfit Go Personal

Crossfit Go Personal is een met zorg ingerichte gym. Deze is van alle gemakken voorzien en in het hart van Doetinchem gevestigd. Zij zijn een officiële CrossFit affiliate waar kwaliteit en een goede sfeer in de gym centraal staan. Zij bieden een zeer gevarieerd lesaanbod en alles onder begeleiding van de beste coaches van de regio. 

Inrichten buitenfaciliteiten

Een gezamenlijke kennis, Erwin van de Poll van B&B Coopz, attendeerde ons op de wens van Crossfit Go Personal om haar buitentrainingen verder uit te breiden. Zij hadden al een rig staan, maar daar was helaas een vrachtwagen tegenaan gereden. Om haar klanten direct goed te kunnen bedienen was het noodzakelijk om in een kort tijd de buitentrainingsfaciliteiten verder in te richten en te verrijken.

Optrekstangen in een rij

Het idee was geboren om optrekstangen te maken die in een rij konden worden geplaatst. Dit biedt de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijk te trainen. Daarnaast is het ook enorm praktisch, omdat het aan een muur hangt. Zo rijd je er minder makkelijk tegenaan. Daarnaast is het prijstechnisch een gunstige oplossing. Voor 12 workoutplekken heb je immers maar 6,5 stuks nodig.

Montage en testen

Wij hebben de optrekstangen gemonteerd. Eigenaar Jasmin wilde er zeker van zijn dat het goed zou worden bevestigd. Onze collega’s Stefan en Tim hebben alles gemonteerd, uitgetest en de boel netjes achtergelaten. Zo ontzorgen wij onze klant en kan hij doorgaan met waar hij goed in is!

Optrekstang montage en testen

De samenwerking verliep heel soepel en wij hebben het werk met heel veel plezier uitgevoerd. De klik is minstens zo belangrijk als het leveren van een goed product, want dan geeft de samenwerking energie. Intussen lopen er alweer gesprekken om de mogelijkheden voor de toekomst uit te stippelen. Go, go, Go Personal!

Head coach, Personal Trainer en eigenaar

Jasmin Omeragic

Deze gasten weten wat ze aan het doen zijn. In een kort tijd precies datgene ontwikkelen wat wij willen. Mooi stabiel rek en netjes geplaatst. Geweldig!

Manager Health

Dogal Sen

Er was direct een klik met Jasmin en Mai. De energie en het enthousiasme dat zij en hun team uitstralen is aanstekelijk. Fijn dat wij jullie van dienst mochten zijn!

D. (Dogal) Sen

Dogal Sen, Manager Health. Mijn missie: medewerkers structureel aan gezondheid laten werken!
Vraag D. (Dogal) Sen

Gerelateerde cases

Veiligheid, Hoogwaardige constructies, Maatwerk machinebouw

Sibelco Europe

Gezondheid door beweging, Hoogwaardige constructies

Health & Performance Gelderland