• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Cordal Trucks & Bedrijfswagens BV

Cordal Trucks & Bedrijfswagens BV is een jonge onderneming met vakkundige monteurs. Service staat centraal. Je kunt er ten eerste voor onderhoud terecht. Of het nu gaat om bestelwagens, campers, bussen, vrachtwagens of trailers. Alle onderhoudskennis is in huis. Cordal is daarbij volledig merk-onafhankelijk, maar wel op alle merken toegerust. Daarnaast is het mogelijk om bedrijfsvoertuigen te huren als je bijvoorbeeld tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig hebt.

Maatwerkaanpassingen aan voertuigen

Cordal is letterlijk op steenworp afstand van ons gevestigd. Door de jaren heen is een regelmatige loop over en weer ontstaan. Zo brengt Cordal maatwerkaanpassingen aan voertuigen bij ons onder. Ook worden de nodige stafmaterialen bij ons opgehaald.

Wij maken samen vanuit een schets of idee altijd een passende oplossing voor onze klanten. Zo houden wij de kosten van het onderhoud laag en de oplossingen praktisch. De klanten zijn tevens snel geholpen. Verder verwijzen wij klanten en leveranciers aan elkaar door, zodat je elkaar echt verder helpt.

Cordal Bedrijfswagens

APK wagenpark

Andersom regelt Cordal de APK en het onderhoud van onze voertuigen. Het is voor ons een vertrouwd adres. De laagdrempeligheid over en weer zorgt dus voor een mooie samenwerking.

Zoekt u ook een goede partner waar je nog steeds even binnen kunt lopen om persoonlijk te overleggen? Is er behoefte aan een achtervang voor de eigen technische dienst? Of hebt u wat materialen op maat gemaakt nodig? Kom langs, wij helpen u verder!

Eigenaar Cordal Trucks & Bedrijfswagens BV

Cor Vedder

Het is voor ons team heel makkelijk om even naar de buren te lopen. Niet alleen om allerlei materialen te halen, maar ook voor de nodige maatwerkaanpassingen en onderhoud aan de voertuigen van onze klanten.

Werkvoorbereider en lasser

Stefan Hummel

In de Achterhoek staan wij voor elkaar klaar. Het mooiste is om andere bedrijven te helpen, zodat zij ook weer verder kunnen om hun klanten blij te maken. Samen sterk.

S. (Stefan) Hummel

Stefan Hummel, Werkvoorbereider, Tekenaar en Lasser. Mijn missie: maatwerk machines bedenken voor klanten!
Vraag S. (Stefan) Hummel

Gerelateerde cases