• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Maas en Waal Fit

Maas en Waal Fit (voorheen Clever-Fit) startte in januari 2011 en is in korte tijd stevig geworteld in Beneden-Leeuwen. Dit komt door het heldere fitnessconcept. Zij willen fitness voor iedereen mogelijk maken. Zij bieden daartoe een fitnessruimte van 1300 m2 gevuld met fitnessapparatuur. Van cardio tot kracht en van virtuele spinning tot groepslessen.

Sinds januari 2018 is nog een grote groepslesruimte bijgekomen. Hier kun je diverse virtuele groepslessen volgen. Denk aan power, core, yoga en nog vele andere lessen. Ook circuittrainingen en boksen behoren tot de mogelijkheden. Kortom: een breed aanbod en voor elke sportliefhebber wat wils.

Nieuw concept: eGym

Eigenaar van Maas en Waal Fit, Jochem Willemsen, had al langer de wens om het wallmount bevestigde rek om te bouwen. Er komt binnenkort namelijk een nieuw concept: eGym! Het bestaande rek moet daartoe een vrijstaand rek worden. Dit rek wordt namelijk verplaatst naar een andere locatie in het pand.

Stagnatie door lange levertijd huidige leverancier

Door Corona zijn lange levertijden bij de huidige leverancier ontstaan. Het zou nog een hele tijd duren alvorens de juiste palen konden worden geleverd. Jochem wil echter vooruit en meters maken. Daarom kwam hij bij ons terecht.

Wij hebben zijn wensen direct in kaart gebracht, een tekening van de gewenste palen met het juiste gatenpatroon gemaakt en de productie direct naar zijn goedkeuring in gang gezet. Zodra de palen klaar waren hebben wij die direct op zijn locatie geleverd. Jochem was dik tevreden.

Clever fit

Jochem zit als ondernemer niet stil. De gesprekken lopen daarom actief door en wij denken met hem mee voor verdere maatwerkaanpassingen in de toekomst. Samen ondernemen om meer beweging te stimuleren!

Manager Health

Dogal Sen

Kwaliteit, maatwerk en leversnelheid. Daar gaan wij voor. Wij kunnen dit waarmaken want wij maken alles immers zelf. En een mede-ondernemer uit de brand helpen is het mooiste wat er is. Succes Jochem!

Eigenaar Clever-Fit Beneden Leeuwen

Jochem Willemsen

Als je als ondernemer wat in je hoofd hebt om te doen, dan wil je niet worden beperkt door het levertempo van de leverancier. Heel fijn dat dit team mij wel zo snel uit de brand heeft geholpen!

D. (Dogal) Sen

Dogal Sen, Manager Health. Mijn missie: medewerkers structureel aan gezondheid laten werken!
Vraag D. (Dogal) Sen

Gerelateerde cases

Gezondheid door beweging, Hoogwaardige constructies

Health & Performance Gelderland

Hoogwaardige constructies, Maatwerk machinebouw,

Kingspan Insulation Nederland