• Innovatief
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Samenwerken

Bed & Breakfast Coopz

Bed & Breakfast Coopz is gelegen op een historische locatie in het centrum van de stad Doetinchem. De eigenaren Erwin en Patricia wonen voor deze B&B in de historische woonboerderij op de plek waar vroeger een molen van Coops stond.

Bed & Breakfast Coopz

Sportmogelijkheden aan gasten aanbieden

De eigenaren zijn sportief en doen graag aan sport. Zij vinden het ook erg leuk om gasten te ontvangen die ook sportief zijn. Hierdoor ontstond het idee om ook sportmogelijkheden aan gasten aan te bieden. Dit wordt zo goed door gasten ontvangen, dat het hoog tijd werd om het fitnessaanbod uit te breiden met een squatrek.

Montage op locatie

Er is voor een volledig zwart squatrek gekozen. Dit geeft een sjieke uitstraling en het past goed bij de sporttoestellen die er al zijn. Onze collega Dogal heeft het rek gebracht en samen met de klant op locatie gemonteerd. Het plan bij Coopz is nu om ook trainingen op deze locatie te gaan geven. Al met al een bijzondere locatie met sportieve mogelijkheden!

Eigenaar B&B Coopz

Erwin van de Poll

Als crossfitters en ondernemers vinden wij het heel waardevol om onze inkoop lokaal te doen. Uiteraard moet de prijs en de kwaliteit ook goed zijn, want anders ben je niet concurrerend. Nijhuis Group biedt inhoudelijke bewegings- en productkennis met de juiste prijs-kwaliteit-verhouding.

Manager Health

Dogal Sen

Erwin deelt dezelfde passie om gezond te leven en te ondernemen. Dat je elkaar dan vindt in iets heel concreets zoals het maken en leveren van een squatrek is geweldig. Hij kan met dit middel doen waar hij energie van krijgt: sportief ondernemen!

D. (Dogal) Sen

Dogal Sen, Manager Health. Mijn missie: medewerkers structureel aan gezondheid laten werken!
Vraag D. (Dogal) Sen

Gerelateerde cases

Gezondheid door beweging, Hoogwaardige constructies

Health & Performance Gelderland